Volg ons op:

Nieuws


04-12-2014

Chronisch last van pijn?

Leven met chronische pijn

U ervaart pijn, al meer dan 3 maanden en u heeft meerdere specialisten bezocht. Zij kunnen u niet behandelen en de pijn wegnemen of reduceren. U moet er mee leren leven, is de boodschap. Echter, de langdurige aanwezigheid van pijn kan een eigen leven gaan leiden, met grote gevolgen voor uw dagelijkse functioneren. In veel gevallen brengt pijn ook grote onzekerheid met zich mee. U vraagt zich af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan nu de pijn mijn leven lijkt over te nemen?

Pijnprogramma

Goede begeleiding door meerdere zorgprofessionals binnen Gezondheidscentrum Oranjeplein die zich geschoold hebben en samenwerken rondom uw chronische pijn, kunnen u helpen weer grip te krijgen op uw klachten en uw leven.  De ingewikkelde samenhang van factoren bij chronische pijn vereist een zorgvuldige analyse en behandeling door een multidisciplinair team. Alleen dan zijn problemen in onderlinge samenhang te beoordelen en worden behandelingen op elkaar afgestemd. Deze aanpak vergroot de kans op een succesvolle behandeling.

Iets voor u?

Wij kunnen u niet van uw chronische pijn af helpen. Wel weten we dat veel mensen na onze hulp minder pijn ervaren en vaak minder last van hun pijn hebben. Ons programma Chronische pijn is erop gericht dat u leert leven met de pijn, weer deelneemt aan het dagelijks leven. Daarvoor is het nodig dat u voor uzelf bepaalt waarom u de behandeling wilt aangaan.

Meer informatie? Klik dan hier.