Volg ons op:

Gezondheidscentrum Oranjeplein staat sinds april 2013. Gezamenlijk staan we voor efficiënte zorg van goede kwaliteit. In het gezondheidscentrum staat de patiënt centraal. 

Met 14 verschillende zorgaanbieders in ons centrum hebben we, vindt u hier een breed aanbod aan zorg. Naast de klassieke disciplines -huisartsen, apotheek, thuiszorg, tandarts en fysiotherapie- zijn ook diagnostiek, podotherapie, psychologie, diëtetiek, ergotherapie, diagnostiek, logopedie, verloskunde en coaching vertegenwoordigd.

We streven een optimale samenwerking na zodat we u gezamenlijk zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.


Winst voor u
Stappen naar betere zorg worden genomen. We hebben intensiever contact met de gemeente, Countour-deTwern en andere hulpverleners en blijven alert op veranderingen die de overheid inzet. Intern werken we aan gecombineerde spreekuren. Hierin wordt een combinatie van zorg die bij de begeleiding van chronische aandoeningen aan bod komt op efficiënte wijze achter elkaar ingezet. Diabetes is bijvoorbeeld zo’n aandoening. Bij de controle van suikerziekte komt aardig wat kijken: laboratoriumonderzoek en oogfoto’s als eerste, daarna het bezoek aan huisarts of praktijkondersteuner en vervolgens meestal ook de apotheek, de diëtist, de podotherapeut en de fysiotherapeut. Voor al deze zaken kunt u in ons centrum terecht. Echte winst is er voor u wanneer al deze bezoeken kunnen worden gestroomlijnd en op elkaar afgestemd.

Wilt u meer informatie of contact met een van de zorgaanbieders in ons gezondheidscentrum, klik dan hiernaast op hun pagina. Via deze pagina kunt u ook doorklikken naar hun individuele websites.