Volg ons op:
WEBSITE

Logopediepraktijk Tilburg


Logopediepraktijk 

T  0137200009
E  goirle@logopediepraktijktilburg.nl info@logopediepraktijktilburg.nl

 

GezondheidsCentrum Oranjeplein, ingang B


De logopedist helpt

Heeft u problemen met uw stem, spraak, taal of gehoor? Heeft u last bij het ademen of functionele problemen met het slikken als u eet of drinkt? Dan bent u welkom bij de logopedisten van het GezondheidsCentrum Oranjeplein. Wij staan voor u klaar met onderzoek en behandeling om samen te werken aan verbetering van uw klachten. 

Hecht team op meerdere locaties

Op 5 locaties werken we met een hecht team van 11 logopedisten. Onze praktijk in het GezondheidsCentrum Oranjeplein is er één van. 

De logopedisten in Goirle -locatie GezondheidsCentrum Oranjeplein

Iris van den Berg-Bogaard, logopedist en spraak-/taalpatholoog
Zij biedt naast spraak- en taaltherapie ook stemtherapie aan kinderen en heeft ruime ervaring met oromyofunctionele therapie. Tevens is zij afasietherapeut en gespecialiseerd in logopedie bij NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Judith Zwartjens, logopedist, spraak-taal patholoog.

 Judith is naast all-round logopedist, gespecialiseerd in spraak-taalstoornissen bij kinderen en volwassenen. Daarnaast heeft zij de specialisatie in gehoorproblematiek: NGT (nederlandse gebarentaal) en Nmg (nederlands met gebaren). Ze behandelt ook stotteren bij jonge kinderen.

Mirjam Sparidans, logopedist, afasietherapeut en preverbaal therapeut
Zij richt zich vooral op de preverbale logopedische hulpvragen. Hierbij gaat het om eet-en drinkproblematiek bij jonge kinderen en wat wij noemen de 'vroegcommunicatie'. Zij is ook gespecialiseerd in neurologische problematiek. Mirjam is aangesloten bij het ParkinsonNet en MENT (eerste lijns NAH-netwerk voor niet aangeboren herstenletsels). Mirjam behandelt afasie, dysartrie en dysfagie. Bij stem-, keel en globusklachten geeft zij MFL-behandeling, 'manuele facilitatie van de larynx'.


Lijst met locaties

GezondheidsCentrum Oranjeplein, ingang B
Oranjeplein 2c
5051 LW Goirle
013-720 00 09

Tilburg Centrum
Hoefstraat 197-4
5014 NK Tilburg
013 - 536 63 71

Tilburg West
Lage Witsiebaan 76
5042 DB Tilburg
013 - 467 35 31

Tilburg Koolhoven (Reeshof)

Vlijmenstraat 3
5036SV Tilburg
013-720 00 08