Volg ons op:
WEBSITE

Apotheek

Gezondheidscentrum Oranjeplein Goirle Apotheek Benu Goirle Centrum-38526881718ef887bd2c3687ab036045.png

BENU Apotheek Goirle Centrum

T  013 534 11 01

E  goirlecentrum@benuapotheek.nl


Openingstijden vanaf 1 januari 2019

Ma. t/m vr. open van 08.00 uur - 17.30 uur

Za. en zo. gesloten

Buiten de openingstijden van de apotheek kunt u ook gebruikmaken van de afhaalautomaat.
Om gebruik te kunnen maken van de afhaalautomaat kunt u zich bij ons inschrijven.

Welkom bij BENU Apotheek Goirle Centrum

U kunt bij BENU Apotheek Goirle Centrum met uw doktersrecept en al uw vragen over medicijngebruik terecht. Met veel zorg, de juiste kennis én met alle plezier verzorgen wij uw medicijnen. Wij voldoen aan de nieuwste farmaceutische richtlijnen.

Uw medicatie maken wij klaar en controleren of deze op uw gezondheidssituatie is afgestemd.

U kunt herhaalmedicijnen bestellen via het herhaalreceptenformulier op onze website https://www.benuapotheek.nl/apotheek/goirle-centrum.
In de hal staat een afhaalautomaat op afspraak kunt u hier uw medicijnen ophalen op elk gewenst uur van de dag, elke dag van de week.

 

Stel gerust uw vragen over uw medicijnen

Omdat het gebruiken van medicijnen soms best ingewikkeld kan zijn, nemen wij de tijd om u alles helder uit te leggen. We zorgen ervoor dat u weet wanneer en hoeveel u van uw medicatie moet gebruiken. Als er desondanks nog onduidelijkheden of vragen zijn, twijfelt u dan niet en kom langs, wij helpen u graag verder. Het gaat immers om uw gezondheid.
 

Samenwerking met uw huisarts

Uw huisarts onderzoekt uw gezondheidsklachten en stelt vast welke medicijnen u nodig heeft; dit geeft de arts door aan de apotheek. Uw BENU apotheek Oranjeplein is bekend met de werking en bijwerkingen van medicijnen, en ook hoe verschillende medicijnen reageren als deze gelijkertijd worden gebruikt. Om deze reden bewaken wij het overzicht en indien nodig overleggen wij hierover met uw huisarts. In goed onderling overleg zorgen wij ervoor dat u de zorg krijgt die u in uw situatie nodig heeft.

 

Diverse gezondheidsproducten

Naast uw medicijnen kunt u ook bij ons terecht voor diverse aanvullende gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals vitaminen, EHBO-artikelen en crèmes.

 

Ons team staat graag voor u klaar.

  

Apotheker: mw. drs. S.C. Townsend