Volg ons op:

Subsidietraject

Werken aan een leefbaar platteland

Ons multicisciplinair gezondheidscentrum draagt bij aan de vitaliteit van de inwoners van de gemeente Goirle. De samenwerking van alle praktijken wordt ondersteund door het subsidieprogramma Leader waaraan de Provincie Noord-Brabant en Europa bijdragen.

Dit maakt het mogelijk om diverse projecten op te zetten die de gezondheid van al onze cliënten bevordert. Binnen deze projecten zal het centrum tevens de samenwerking zoeken met de overige netwerkpartners waaronder de gemeente Goirle, de zorgverzekeraars en overige organisaties voor welzijn en gezondheidszorg.

Door subsidiëring kunnen onderstaande activiteiten worden ontplooid. Het subsidietraject loopt van april 2013 tot en met maart 2015.

  • De opzet en uitvoering van multidisciplinaire samenwerkingsprojecten;

  • PR- en communicatieactiviteiten ten behoeve van de uitrolbaarheid van het project/het effectueren naar buiten toe;

  • De interne managementactiviteiten waarmee de samenwerking en continuïteitwordt geborgd. Waardoor de zorgprofessionals zich volledig met de core business – het verlenen van zorg – bezig kunnen houden.

Wilt u meer weten over dit traject? Dan kunt u contact opnemen met de projectcoördinator van het gezondheidscentrum, Ingrid Andela. Telefoon 06-512 56 315 of e-mail ingrid@andela-advies.nl