Volg ons op:
WEBSITE

Star-shl diagnostische centra

SHL Bloedafname web-7d88bd9dfeae358433c051cae719a725.jpg

Centrum voor medische diagnose en functieonderzoek

T  076 502 91 96

E  info@star-shl.nl

 

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Laboratorium-, functie- en beeldvormend onderzoek

We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgen, echo’s en oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Onze trombosedienst begeleidt jaarlijks zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. 
Met meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland zijn we altijd dichtbij. En als het nodig is, komen we bij u thuis.
De 1.300 medewerkers van star-shl ondersteunen en adviseren professionals zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Ontzorgen doen we ook. Onze ervaren praktijkondersteuners begeleiden patiënten met chronische aandoeningen in tal van huisartsenpraktijken.
De moderne laboratoria en diagnostische centra van star-shl hebben uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn onze onderzoeksresultaten snel beschikbaar. Zo dragen wij bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg.
 

Bloedafname - zonder afspraak

Voor bloedafname kunt u zonder afspraak terecht van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 10.00 uur. 


Functieonderzoeken - bel voor een afspraak


Op deze locatie kunt u ook oogfoto’s (fundusfoto’s) laten maken. Voor dit onderzoek is het belangrijk dat u eerst een afspraak maakt. Belt u hiervoor met onze afdeling Afspraken en Informatie. Deze is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur op telefoonnummer (076) 502 91 96. 


Geldig identiteitsdocument


De ‘Wet gebruik Burgerservicenummer in de Zorg’ verplicht star-shl het burgerservicenummer (BSN) van patiënten vast te leggen in onze administratie. Om er zeker van te zijn dat wij het juiste BSN registreren, zijn wij verplicht uw identiteit vast te stellen aan de hand van een wettelijk identiteitsdocument (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Wij verzoeken u dan ook een geldig identiteitsdocument mee te nemen naar de prikpost of uw afspraak voor een functieonderzoek. 


Antwoord op uw vragen


Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bezoek onze website: www.star-shl.nl. Kunt u zo snel geen antwoord vinden op uw vraag? Neem dan contact met ons op, telefonisch (076) 502 91 00 of per mail info@star-shl.nl.