Volg ons op:

Gezondheidscentrum Oranjeplein staat sinds april 2013. De meeste kinderziektes zijn achter de rug en navelstaren is even niet meer nodig. De blik kan vooruit: onze zorg kan efficiënter en we leggen de lat voor kwaliteit hoger.

Met 13 verschillende zorgaanbieders in ons centrum hebben we, wat betreft een breed aanbod, niet te klagen. Naast de klassieke disciplines (huisartsen, apotheek, thuiszorg en tandarts) zijn ook diagnostiek, podotherapie, psychologie, diëtetiek, ergotherapie, diagnostiek, logopedie, verloskunde en coaching vertegenwoordigd.

De uitdaging ligt nu vooral in een betere samenwerking. Het is fijn dat u voor al deze specialismen bij ons terecht kunt, maar het moet wel op een handige, kwalitatieve en klantvriendelijke manier. 


Winst voor u
Stappen naar betere zorg worden genomen. We hebben intensiever contact met de gemeente, Countour-deTwern en andere hulpverleners en bereiden ons voor op komende veranderingen die de overheid inzet. Intern werken we aan gecombineerde spreekuren. Hierin wordt diverse zorg die bij de begeleiding van chronische aandoeningen aan bod komt, op efficiënte wijze achter elkaar ingezet. Diabetes is bijvoorbeeld zo’n aandoening. Bij de controle van suikerziekte komt aardig wat kijken: laboratoriumonderzoek en oogfoto’s als eerste, daarna het bezoek aan huisarts of praktijkondersteuner en vervolgens meestal ook de apotheek, de diëtist, de podotherapeut en de fysiotherapeut. Voor al deze zaken kunt u in ons centrum terecht. Echte winst is er voor u wanneer al deze bezoeken kunnen worden gestroomlijnd en op elkaar afgestemd.

Wilt u meer informatie of contact met een van de zorgaanbieders in ons gezondheidscentrum, klik dan hiernaast op hun pagina. Via deze pagina kunt u ook doorklikken naar hun individuele websites.